Vakantie Evenementen 2020

Qr code om te betalen

Door een foutje in de bevestigingsmails is de kans aanwezig dat u de QR-Code niet juist heeft ontvangen. U kunt deze code gebruiken voor de betaling.

Afgelasting Huttenbouw
 
Helaas hebben wij gezien de onzekere situatie en maatregelen kabinet moeten besluiten de Huttenbouwweek van 27-31 juli 2020 te cancellen. We hebben met de vrijwilligers een afwisselend programma gemaakt voor de week van 27-31 juli waarin we kleinschalige evenementen voor de kinderen van Voorhout organiseren. 
 
Alternatief programma
 
Omdat de huttenbouw niet door kan gaan hebben wij met het hele team keihard gewerkt aan een alternatief programma, en dat is ons gelukt! Wij hopen dat jullie dit programma (bijna) net zo leuk zullen vinden als de huttenbouw, en we zien jullie dan ook graag deze zomer bij de evenementen. Meer over de evenementen en inschrijvingen volgt nog.

Nu groep 8?

Wegens het afgelasten van de huttenbouw, missen een aantal kinderen hun laatste jaar huttenbouw. Dit vinden wij erg jammer, daarom willen wij jullie een kans geven om eenmalig mee te doen als brugklasser volgend jaar. Zit jij nu in groep 8? Dan mag jij dus volgend jaar mee doen aan de huttenbouw, zodat jij je jaartjes bij de vakantie evenementen toch nog gezellig kunt afsluiten.

De vrijwilligers van VET