Programma huttenbouw

LET OP! DE TIJDEN WIJKEN AF VAN HET BOEKJE. DIT ZIJN DE JUISTE TIJDEN. LET OP!

Maandag 20 augustus 11:00 – 16:00 uur (Huttenbouwdag 1)

Voordat we starten we het bouwen meldt u zich aan en krijgt u een plek toegewezen. Aangemelde groepjes hebben voorrang, omdat dit zorgt voor snellere doorstroming. Indien je al met vriendjes en/of vriendinnetjes een groepje hebt gemaakt (en nog niet gemeld hebt), kan je dit melden via secretaris@ve-t.nl

Dinsdag 21 augustus 12:00 – 18:00 uur (Huttenbouwdag 2)

We gaan alweer voor de tweede dag bouwen. Deze dag zullen er ook andere activiteiten worden georganiseerd. Vandaag wordt ook de “Burgemeester van het Huttendorp” gekozen en de burgemeester van Teylingen maakt om 13.30 uur bekend wie het is!

In de middag spelen we om 15:00 uur BINGO (gratis) op het huttenbouwterrein met mooie prijzen (van Toys2Play, Pims Place en Limburgia). Om 17:00 uur gaan we met z’n allen eten: broodje hamburger en patat. Dit is mogelijk gemaakt door onze sponsors: Slagerij Voordouw, Ammerlaan de Bakkers en Pims Place.

Dinsdagnacht 20/21 augustus 18 :30 – 09:30 uur

In samenwerking met de leiding van scoutinggroep Boerhaave organiseren we voor de derde keer de tentennacht. We hebben een programma met spelletjes, kampvuur en warme chocolademelk. Bij de tentennacht is er plaats voor maximaal 40 kinderen. Inschrijven is verplicht.

Woensdag 22 augustus 10:00 – 15:00 uur (Huttenbouwdag 3)

Het is de derde dag om bouwen. Samen met Scoutinggroep Boerhaave organiseren we deze dag spelletjes voor de huttenbouwers. Vanmiddag komt VLAAIERIE IJSSALON LIMBURGIA trakteren op een heerlijk schepijsje (bij slecht weer op donderdag). Daarnaast is het deze dag Pannenkoekendag in de horecatent.

Woensdagavond 22 augustus vanaf 19:30 ( MOONLIGHT TOBBETJE STEKEN)

Dit jaar organiseren wij in samenwerking met de ORANJE VERENIGING VOORHOUT ‘Moonlight Tobbetje Steken ‘. We hebben Paul Jochemsz van de Oranje Vereniging weten te strikken, als onze spreekstalmeester. Wil je graag met een karretje van de tobbetje steek baan af, in een mooie verkleedde outfit? Meld je aan in de horeca tent of op de avond zelf, maar kom op tijd, want vol = vol. Alleen voor deelnemers aan huttenbouw.

Het is een gratis evenement met leuke prijzen!

Donderdag 23 augustus 10:00 – 15:00 uur (Huttenbouwdag 4)

Vandaag alweer de laatste dag om te bouwen. Vandaag zal er ook een springkussen zijn welke beschikbaar is gesteld door IJVENTS. Neem je  zwembroek/badpak en handdoek mee! Ook zal op deze dag de mooiste hut worden gekozen! Deze verkiezing zal worden uitgevoerd door “De Bouwexperts” van Voorhout, Van Schooten Bouwmaterialen. De winnaars ontvangen een mooie beker en alle deelnemers ontvangen een medaille. Beschikbaar gesteld door Van Schooten Bouwmaterialen.

Donderdagavond 23 augustus vanaf 18:15 uur

Rond 18.30 uur komt de brandweer om de boel eens lekker schoon te spuiten. Neem je zwemkleding en handdoek mee. Omkleden kan in de tenten op het terrein. SLOPEN (rond 19:30 uur): als de brandweer is vertrokken dan zal het STARTSEIN gegeven worden voor de sloop van de hutten.

Vrijdagochtend 24 augustus (10:00 -11:30 uur) Spijkers rapen

Spijkers rapen. Voor iedereen die komt helpen is er nog een kleine verrassing.

LET OP! DE TIJDEN WIJKEN AF VAN HET BOEKJE. DIT ZIJN DE JUISTE TIJDEN. LET OP!