Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven kunt u doen door onderstaand formulier te downloaden en vervolgens in te vullen. Na het invullen kunt u het ingevulde formulier opsturen naar secretariaatvet@gmail.com. Zodra u een bevestiging heeft gekregen, is de inschrijving rond en ontvangt u een bevestigingsmail.

Download Inschrijfformulier 2020

Ook heeft u de mogelijkheid om in te schrijven en vragen te stellen op zondag 26 juli tussen 16:00u en 17:00u bij Scouting Boerhaave aan de Sportlaan.

Betaling

Op het inschrijfformulier staat het totaalbedrag wat u moet betalen voor toegang tot de evenementen. NIET BETAALD=GEEN TOEGANG . De betaalgegevens ontvangt u in de bevestigingsmail. Ook kunt u betalen op zondag 26 juli tussen 16:00u en 17:00u bij Scouting Boerhaave aan de Sportlaan. Door een foutje in de bevestigingsmails is de kans aanwezig dat u de QR-Code niet juist heeft ontvangen. U kunt de onderstaande qr-code gebruiken voor de betaling

Corona protocol

Vanwege de corona regels zijn er beperkt plaatsen. LET OP! VOL = VOL! Voor alle informatie rond corona verwijzen we naar ons protocol. Die kunt u hier downloaden of vinden onder het kopje Corona protocol.