Bedankt!Uw betaling is gelukt en uw inschrijving is definitief. Over een aantal dagen is het dan echt zo ver, een jaarlijks terugkerende week vol leuke activiteiten. De vrijwilligers hebben er enorm veel zin in, jullie ook? Hieronder zal kort toegelicht worden hoe de activiteiten vorm gegeven worden. Dit is belangrijke informatie ter voorbereiding van de activiteit.

Maandag 26 juli 

10.00 – 12.30: Levend stratego.

Deze activiteit zal plaatsvinden in het Park Overbosch (Rijnsburgerweg 3). De kinderen zijn vanaf 9.50 welkom bij de scouting, vanaf hier zullen zij met de vrijwilligers naar het Overbosch lopen. Rond 11.45 zullen de kinderen teruggaan naar de scouting om daar pannenkoeken en/of wafels te eten. De activiteit duurt tot 12.30

19.00 – 21.00: Verrassingsprogramma

Deze activiteit vindt plaats bij de scouting (Sportlaan 5). De kinderen zijn vanaf 18.50
welkom, en kunnen om 21.00 weer opgehaald worden, of zelfstandig naar huis gaan.

Dinsdag 27 juli:

10.00 – 12.00: Sport & Spel
Deze activiteit vindt plaats op het terrein van de scouting en op het veld van de IJsbaan tegenover de scouting. De kinderen zijn vanaf 9.50 welkom. Let op: deze activiteit heeft andere begin-/eindtijden dan andere activiteiten. De activiteit duurt tot 12.00. Omdat deze activiteit in het teken staat van sporten en spelen, zouden wij het aanraden sportieve kleding (zoals een voetbal tenue of dergelijke kleding) te dragen.

19.00 – 21.00: Levend Cluedo 2.0
Deze activiteit vindt plaats rondom het terrein van de scouting, daarnaast zullen de kinderen een route afleggen waarin ze aanwijzingen vinden om het spel compleet te maken. De kinderen zullen ten alle tijden bij een begeleider blijven tijdens het volgen van de route. De kinderen zijn vanaf 18.50 welkom. De activiteit duurt tot 21.00.

Woensdag 28 juli:

13.00 – 15.30: Water Festijn
Het waterfestijn staat in het teken van wateractiviteiten. Deze vinden plaats op het veld van de IJsbaan. De kinderen zijn vanaf 12.50 welkom. Let op: deze activiteit heeft andere begin-/eindtijden dan andere activiteiten. De activiteit duurt tot 15.30. We raden dekinderen aan om kleding te dragen die nat mag worden, daarnaast is het verstandig om een handdoek mee te geven. Tijdens deze activiteit zal Limburgia langs komen om de kinderen te voorzien van schepijs!

19.00 – 21.00: Tobbetje Steken
Deze activiteit zal plaatsvinden op het terrein van de IJsbaan. De kinderen zijn vanaf 18.50 welkom en kunnen om 21.00 weer naar huis. Bij deze activiteit zullen de kinderen zeer waarschijnlijk nat worden – tenzij zij dat niet willen – daarom raden wij het aan een handdoekmee te geven; deze hebben wij namelijk niet voor de kinderen. Vorig jaar hebben we helaas geen ouders mogen verwelkomen, echter kan dit dit jaar wel! Het zou leuk zijn voor de kinderen om ze te komen aanmoedigen, wij zorgen voor de koffie en thee. Dit jaar geven we weer leuke prijzen weg voor onder andere de leukste outfit en de beste in het tobbetje steken! Het is dus leuk om verkleed te komen.

Donderdag 29 juli:

10.00 – 12.30: Koekjes bakken & Pubquiz
Deze activiteit vindt plaats op het terrein van de scouting. De kinderen zijn vanaf 9.50
welkom en kunnen om 12.30 weer gaan. De koekjes zullen ‘s middags naar Bakker
Ammerlaan gebracht worden om vervolgens ‘s avonds uitgedeeld te worden tijdens deavondactiviteit (Kampvuur & Douanespel). Als de koekjes ‘s avonds niet opgehaald kunnen worden, kunnen deze vrijdag nog opgehaald worden. Na vrijdag zullen wij deze helaas moeten weggooien. U kunt ons altijd contacteren als een ander ophaalmoment beter schikt.

18.00 – 21.00: Kampvuur & Douanespel

Deze activiteit vindt plaats op het scoutingterrein en op het veld van de IJsbaan. De kinderenzijn vanaf 17.50 welkom en zijn om 21.00 klaar. Let op: deze activiteit heeft andere begin-/eindtijden dan andere activiteiten. Deze activiteit is inclusief avondeten (patat van Pim’s Place en een hamburger van Slagerij Voordouw), dit is belangrijk om te weten omdat de kinderen dan ‘s avonds niet thuis hoeven te eten. Na het eten zullen de kinderen in twee groepen gesplitst worden om het douanespel te spelen en bij het kampvuur te zitten.

Vrijdag 30 juli:

10.00 – 12.00: Lasergamen
Deze activiteit vindt plaats in het Park Overbosch. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf (of eventueel met begeleiding van ouders/verzorgers) naar het Overbosch komen. Wij vangen de kinderen op aan het begin van het park om vervolgens deel te nemen aan de activiteit. De kinderen zijn vijf minuten voor aanvang van de rondes welkom. De kinderen zullen ten alle tijden onder begeleiding van ons blijven, ook als uw kind meerdere rondes speelt. Zij zullen het park niet verlaten. Hieronder staat nog kort samengevat hoe de rondes vorm gegeven zijn.

Ronde 1: 10.00 – 10.25 (9.55 aanwezig)
Ronde 2: 10.40 – 11.05 (10.35 aanwezig)
Ronde 3: 11.20 – 11.45 (11.15 aanwezig)
Ronde 4: 12.00 – 12.25 (11.55 aanwezig)

Wij willen u met klem vragen om op tijd te komen zodat de we geen vertraging oplopen tijdens de rondes. De praktijk heeft geleerd dat de kinderen het dusdanig leuk vinden dat ze vaak meerdere rondes willen spelen (echter: vol = vol), wees hierop voorbereid in verband met de betaling. Ter plekke kan nog contact of via een betaalverzoek betaald worden.

19.00 – 21.00: Lasergamen: ‘The Battle’

Deze activiteit vindt plaats in het Park Overbosch. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf (of eventueel met begeleiding van ouders/verzorgers) naar het Overbosch komen. Wij vangen de kinderen op aan het begin van het park om vervolgens deel te nemen aan de activiteit. De kinderen zijn vanaf 18.45 (!) welkom bij de ingang van het park. Deze activiteit duurt tot 21.00. De kinderen zullen ten alle tijden in het park blijven en hebben dus niet de mogelijkheid het park te verlaten.

Overig info

Wij verkopen tijdens de verrassingsavond, het koekjes bakken en het tobbetje steken zakjes snoep/chips en waterijsjes tegen een klein bedrag, dit kan contant door uw kind bij ons worden afgerekend.

De kinderen krijgen tijdens de evenementen drinken aangeboden. Uw kind kan te allen tijde naar de vrijwilligers toestappen met vragen en/of opmerkingen.

Mocht u nog vragen hebben schroom deze niet aan ons te stellen. U kunt ons altijd mailen naar: secretariaatvet@gmail.com of Whatsappen naar 06-30108050.

Wij hebben er al zin in, jullie ook?

De vrijwilligers van de Vakantie Evenementen Teylingen