Bedankt!

Bedankt en tot volgend jaar!

De zomer is voorbij en alle kinderen zijn weer naar school.  De evenementen zijn ook dus weer afgelopen en met succes. Alle herinneringen zijn nog op te halen via de foto’s die op de site staan.We willen allen kinderen en ouders bedanken voor hun complimenten en bedankjes. Natuurlijk willen wij ook onze sponsoren bedanken, want zonder onze sponsoren waren er geen evenementen. We willen hierbij vooral bedanken:

Van Schooten Bouwmaterialen, Keurslager John Voordouw, Echte Bakker Ammerlaan, Vlaaierie IJssalon Limburgia Voorhout, Pim’s Place, Stichting De Combibrug, TuinExtra, Elsto, Bouwbedrijf Sluis, Hoek Hoveniers, Hondenschool op Stap, Esso Jonkheer, Voorhoutse IJsclub, IJvents, Brandweer Voorhout, Plus van Dijk, Van Kesteren Schilderwerken, Frank van Noort, Fonds 1818 onder 24, Welzijnskwartier,  Gemeente Teylingen en natuurlijk Scouting Boerhaavegroep Voorhout.

Ten slotte willen we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet de afgelopen weken en hopen dat we met z’n allen er volgend jaar weer een VET programma van zullen maken.

Bedankt!