Bedankt!

Bedankt! 

​Wauw. Bedankt allemaal, een voor een. Bedankt voor jullie bedankjes, complimenten en verbeter punten! Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, na maanden voorbereiden en het bedenken van de activiteiten is het een groot succes geweest. We hebben veel vertrouwde gezichten gezien en hele hoop nieuwe. Als we nu horen hoe iedereen het heeft gehad de afgelopen tijd geeft dat ons niet alleen een lach op ons gezicht maar ook een hoop energie voor volgend jaar! We hopen dat de blauwe duimen en pleisters het waard zijn geweest. We hebben ontzettend hard om iedereen moeten lachen, en ook om elkaar. 

En vanavond met de brandweer was een super toffe afsluiting. Iedereen zal vast heel lekker slapen vanavond en terecht. We hopen iedereen morgen ochtend om 10 uur op het veld te zien om ons te helpen met opruimen en het spijkers rapen op het veld, misschien minder leuk, maar het hoort er ook een beetje bij.
De vele foto’s zullen volgen! Net als onze stukjes in de krant! Heb jij ons al gespot? 
Ook willen wij nog even onze vele sponsoren, helpende handjes en gulle gevers bedanken! Wij kunnen alle hulp goed gebruiken! Ben jij nu te oud voor de vakantie evenementen, maar lijkt het je leuk om volgend jaar zelf een helpend handje te zijn? Stuur ons een berichtje! (Secretariaatvet@gmail.com)